Covet Fashion: Runway Rally

Covet Fashion

Op deze pagina lees je over hoe de Runway Rally in Covet Fashion werkt:

 1. Hoe Challenges werken
 2. Hoe de Runway Rally werkt
 3. Hoe je kan bepalen bij welke Challenge de volgende Rally start

1. Challenges

Er zijn iedere dag minimaal zes Challenges:

Covet Fashion Challenges

N.B. Omdat de zomertijd in de Verenigde Staten eerder begint en later eindigt, zijn er weken waarin de Challenges een uur eerder verstrijken / verschijnen, bijv. de Daily om 08u00 i.p.v. 09u00.

Soms is er een zevende Challenge om 04u30 of 05u00. Deze extra Challenge telt *nooit* mee voor de Rally.

Covet Fashion Challenges

Normaalgesproken zie je dus twee $200 Challenges (die van 06u00 en 14u00) tussen twee $100 Challenges (die van 03u00 en 19u00). Als je drie $200 Challenges ziet, telt de eerste van de drie nooit mee voor de Rally.


2. Runway Rally

Een Runway Rally bevat 12 Challenges:

 • 2x Daily
 • 4x $100 Challenge
 • 4x $200 Challenge
 • 2x Flashback

In feite speel je bij een Rally twee volle dagen aan Challenges.

De Rally begint bij de eerste Challenge van de Rally en eindigt 24 uur na de laatste Challenge van de Rally, want dan pas zijn de resultaten bekend van de laatste Challenge.

Hieronder vind je een voorbeeld van het verloop van een Rally. Lees de tijdstippen als de deadlines van de Challenges, zoals je ze ook ziet in je Challenges-scherm:

Covet Fashion Runway Rally

De Challenges die plaats vinden tussen de deadline van de laatste Rally Challenge en de uitslag van de laatste Rally Challenge tellen dus nooit mee voor een Rally.


3. Start van de volgende Rally

Runway Rallies lopen niet automatisch door. Elke Rally moet handmatig worden gestart door een Officer van het Fashion House (Wasonja, Psjanda, Annemarie of Nicole).

Bij deze uitleg ga ik ervan uit dat de volgende Rally vrij binnenkort (binnen twee uur) wordt gestart na het einde van de vorige Rally.

Houd bij het bepalen van de start van de volgende Rally rekening met het volgende:

 • De volgende Rally begint nooit bij de eerstvolgende Challenge na het einde van de huidige Rally (= 24 uur na de deadline van de laatste Challenge van de huidige Rally). Dit voorkomt dat de Rally al gaat lopen zonder dat mensen dat door hebben, omdat ze aan het slapen of werken zijn.
 • De volgende Rally begint normaalgesproken bij de vierde Challenge vanaf het einde van de huidige Rally, MAAR:
  • In je Challenges-scherm zie je natuurlijk niet de aankomende Dailies. Op je Challenges-scherm is het de derde Challenge vanaf het einde van de huidige Rally.
  • Als, op je Challenges-scherm, de eerste of tweede Challenge vanaf het einde van de huidige Rally een Flashback is, dan start de volgende Rally bij de vierde Challenge. Als de derde Challenge een Flashback is, dan begint de volgende Rally bij de Flashback.

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe je dit toepast:

Covet Fashion Runway Rally

N.B. In het bovenstaande schema begint Rally 2 bij de vijfde Challenge na het einde van Rally 1, maar dat komt dus omdat de Daily daartussen zit (en deze zie je niet van te voren op je Challenges-scherm).

Als het langer duurt voordat de volgende Rally wordt gestart, bijv. zes uur na het einde van de vorige Rally, dan kan het zijn dat de nieuwe Rally een Challenge later begint dan het bovenstaande schema.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *